I hverdagen har de fleste af os mange praktiske gøremål. Der skal handles ind, laves mad, gøres rent, vaskes tøj, støvsuges og ordnes, og dertil kommer de mange gør-det-selv projekter, som en del danskere er vilde med. Synes du, at der er en sur pligt, som du gerne vil være fri for, så kan du vælge at betale for, at nogle andre udfører det beskidte arbejde. Du kan fx hyre et rengøringsfirma til at gøre rent i dit hjem, og hvis du anvender serviceordningen, så kan du trække det fra i skat. Du kan også vælge at bestille måltidskasser eller bestille dine indkøb online og få dem leveret uden stress i dagligdagen, så du slipper for køen i supermarkedet.

Udfør praktiske gøremål til tonerne af livsbekræftende latin musik

Men hvis du stadig foretrækker at udføre pligterne selv, så kan du peppe stemningen op i dit hjem med noget latin musik, når du svinger støvsugeren eller laver mad i køkkenet. Du kan også streame latin-musik, så du kan lytte til det, imens du handler ind i supermarkedet og står i kø, og du kan ligefrem få en mobil-ringetone med latin-rytmer. Står du fx og mangler et nyt mobilcover, så kan du købe det online hos hos mobiltasken.dk, for det er vigtigt, at din mobil er godt beskyttet mod slag, hvis du taber den på gulvet, når du har gang i et af dine praktiske gøremål. Er du en af de mange, som også kaster dig ud i gør-det-selv projekter, så er det også fedt at lytte til latin musik, imens du damper gammelt tapet ned eller sætter nyt op, sætter en ny dør op eller samler nye køkken-moduler fra IKEA. Mange har også haft tid til at male huset under corona-nedlukningen, hvilket den danske malingvirksomhed Hempel også har nydt godt af. Arbejdet glider ligesom nemmere, når der er god musik i baggrunden, og man kan nemmere overvinde de frustrationer, som opstår, når man møder udfordringer med det praktiske arbejde. Latin musikken bidrager til, at du kan hygge dig mere med det forskellige praktiske gøremål og gør-det-selv opgaver i hjemmet.

Nye middagsretter fra det latinamerikanske køkken

Når du står der i køkkenet og lytter til latin musik, så kan du nemt blive inspireret til at lave retter fra det latinamerikanske køkken. Det kan være tacos, tortilla, chili con carne, majspandekager med kylling eller ceviche, som er en skøn fiskesalat. Server dertil masser af skønne salater, og skal det være ekstra festligt, så sæt farverige drinks på bordet også. Latin musik kan sagtens spilles i baggrunden, imens du spiser den skønne mad sammen med din familie eller venner. Du kan lave en eller flere playlister med din yndlings latin musik, så du altid har den ved hånden og kan spille den. Latinamerikansk mad kan serveres både til hverdag og fest, og madlavningen går også nemmere, når du samtidig kan lytte til livsbekræftende latin-rytmer.

galore