Er du bidt af latin musik og latin dans, og vil du gerne kunne øve dig og danse igennem derhjemme, så kan du indrette din stue, så den egner sig til at blive danset i.

Flyt dansen hjem i boligen

Er du typen, der styrter ud i byen i weekenderne for at danse salsa, samba eller cha-cha-cha på de lokale diskoteker, barer eller danse studios, så har der ikke været mange muligheder for at danse det seneste års tid, hvor alt har været lukket ned pga. corona. Tidligere har salsa-arrangementer ellers været populære i mange sammenhænge. Nu hvor det hele lukker op igen, så får du selvfølgelig chancen igen, men måske har du konkluderet, at du lige så godt kan danse derhjemme. Indretter du et hjørne af stuen som dansegulv, så kan du danse til latin musik, så ofte du vil, og du slipper for at indrette dit liv efter restriktioner eller bestemte åbningstider. Du kan allerede i dag gå i gang med at ommøblere din stue, så der bliver plads til at danse. Du kan ved samme lejlighed give væggene en opfriskning ved at sætte nyt tapet op, som du finder et stort udvalg af hos Familietapeter.dk til billige priser. Så kan du indrette en stue med moderne og trendy tapeter, hvor der også er god plads til at svinge hofterne og øve dansetrin.

Få lagt et godt dansegulv i stuen

Gulvtæpper og dansesko er ikke nogen speciel god cocktail. Du kan i stedet få lagt et nyt trægulv eller afhøvlet det gamle, og vælger du de rigtige dansesko i god kvalitet, så kan du få megen fornøjelse ud af at danse derhjemme. Med nogle enkle råd er det nemt at vaske og pleje et trægulv. Du går måske all-in og sætter også en bar op i stuen. Så kan du invitere gæster på besøg, som både kan få en drink i baren og danse rundt til latin-rytmerne på dit flotte nye dansegulv. Sofaarrangementet kan du stadig have i stuen, for der skal også være plads til at hvile benene indimellem. Latin dans foregår i et højere tempo end så mange andre danse, men det er super sjovt og livsbekræftende, og for mange bliver det en skøn fritidsinteresse at danse til latin musik. Du behøver ikke at tage helt til Cuba for at mærke stemningen, for når først latin musikken spiller, så går rytmen i kroppen, og fødderne kan slet ikke stå stille på dansegulvet.

galore