Har du ansvaret for at arrangere årets firmafest, så kan du fx hyre et latinband til at fyre op under dine kolleger og få dem ud på dansegulvet. De fleste, der lytter til latinmusik, har svært ved at sidde stille, for rytmerne er skønne at danse til. Vil du gerne give dine kolleger en ekstra overraskelse, så kan du også hyre en salsa-underviser til at give en times lektion i, hvordan man danser salsa til de fantastiske latinrytmer. Så kommer alle ud på dansegulvet, og det bliver en sjov fælles aktivitet.

Vi er vilde med dans

TV2 programmet Vild med dans har i mange år været en seer-magnet, og vi er vilde med at se forskellige kendte danskere give den gas på dansegulvet sammen med Silas Holst eller andre dygtige dansetrænere. Det kræver hård træning at blive god til at danse, masser af sved på banen, og man kommer i god form. TV-programmet har inspireret danskere til selv at købe et par dansesko og komme i gang med at svinge hofterne. Måske kan en firmafest med en salsa-time også inspirere til, at du melder dig til salsaundervisning sammen med nogle af dine kolleger. I kan fx melde jer til en salsa boot-camp for begyndere og gerne vil i gang. Der findes ingen aldersgrænse for, hvornår man kan begynde at danse til latinmusik, og mange kvinder og mænd i en moden alder begynder til dans. Det er også en måde at få livsglæden ind i hverdagen på. Hvis du også er ved at nå en alder, hvor håret er tyndt i toppen, kan du vælge at få en hårtransplantation hos Nordic hair clinic, hvilket vil give dig et mere friskt og ungdommeligt udseende.

Dans til latinmusik – også uden partner

Med et latinband til firmafesten er der som allerede nævnt lagt op til, at det bliver en sjov aften, hvor I kan danse til de svedigste rytmer. Er I et par kvindelige kolleger, som efterfølgende gerne vil gå til salsa – men har I ikke nogen mænd, I kan tage med til undervisning – så kan I vælge at gå på et hold kun for kvinder. Der findes nemlig Latin jam-dansehold, hvor man møder op til undervisning og danser med sig selv. Her er der fokus på, at man skal lære de forskellige dansetrin, og man skal lære at hvile i sin krop, sætte sig selv fri og nyde latin-rytmerne. Det er der mange kvinder, som gerne vil bruge deres fritid på. Når de så har lært at danse, så kan de fx gå på en salsaklub i København og danse med mændene. En anden slags dans, som over er blevet populær, er groovedance som dyrkes af kvinder i mange aldre. Så der er masser af muligheder for at komme i gang med at danse.

galore