Det kan være svært at sige, hvor der er koncerter, men du kan være sikker på, at de foregår landet over. Det er naturligvis ikke det samme sted hver gang, og derfor kræver det, at du laver dit forarbejde.

Hvis du søger på nettet, kan du finde frem til de forskellige latin-bands, som er i Danmark, og der er også flere af disse, der har en koncertkalender. Du kan også gå ind på flere af de store spillesteders hjemmesider og se, hvem der kommer og spiller i fremtiden. Her vil du så kunne se, om der snart kommer et latin-band. Du kan også se på lokale opslag i din by, for der er flere bands, der ikke er så store, at de har deres egen koncertkalender online.

Det handler altså om at have øjne og ører åbne, og når du har det, skal du nok finde det, du er på udkig efter. Der er som regel flere muligheder i nærheden af de større byer som f.eks. Aarhus og København, men der foregår også en del ude i de mindre lokalsamfund. Hvis du opdager, at din yndlingskunstner spiller i den anden ende af landet, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Vi anbefaler til hver en tid, at du skal tage af sted, for du får en oplevelse for livet. Det kan godt være, det koster dig lidt penge, men de penge skal du nok få igen, og du har jo mange gode år foran dig.

Når du har undersøgt mulighederne, så handler det bare om at booke. Hvis du skal til koncerten i en anden by, kan du også booke en overnatning i samme omgang, og på denne måde kan du få en helt lille ferie ud af det, og det er jo heller ikke dårligt.

galore