Latin musik har altid været populært, og det har det naturligvis været i København også. Netop København er en stor by med mangfoldighed, og særligt om sommeren kan det være dejligt at høre latinmusik i gaderne og danse hertil. Det kræver naturligvis noget ordentligt fodtøj, og her kan det være en god idé at kigge forbi birkenstock, som for alvor har noget godt at byde på. Her er nemlig fodtøj til hele familien, og det er tilmed muligt at bevæge sig i det.

I København er der mange muligheder for at bevæge sig til musikken, og netop Københavns Latin Band er et band, der er værd at lytte til. Det spiller både i gader og stræder, når der er sommer, og det er tilmed et band, der har optrådt på flere af de små scener rundt omkring. Det er også muligt at leje dette band til julefrokosten, hvis man har lyst. Som de fleste ved, er livet bare sjovere med musik, og latin musik er musik, der er dejlig at danse til. Det er ikke alle, der kan lide at danse, men det behøver man jo heller ikke. Hvis man bedre kan lide at slappe af og lytte til musikken, er der også rig mulighed for dette. Nogle gange kan man være så heldig, at Københavns Latin Band også besøger andre steder i landet, og der går rygter om, at de senest har været i Aarhus, og at det var en stor succes. Det er der ikke noget at sige til, for de fire drenge i bandet har efterhånden fået så meget succes, at de kan begå sig så godt som alle steder. Om man kan lide musikken eller ej, så er det værd at undersøge, hvor de spiller næste gang og give dem en chance.

København er en by, der er med på beatet, og det er også tilfældet, når det drejer sig om latin musik. Det er ikke en stil, der altid har været populær i Danmark, men vi mener, at det er kommet for at blive. Vores liv er i hvert fald blevet beriget, efter vi er stødt på det, og vi er mere end almindeligt glade for de bands, der findes i Danmark. Vi tager til koncerter så tit vi kan, og når vi ikke kan det, så lytter vi til musikken derhjemme. Der er heldigvis mere end almindelig rig mulighed for at streame den musik, man kan lide. Vi håber også, du finder alle de muligheder, der taler til dig, og hvis ikke du selv kan finde dem, må du meget gerne kontakte os, for så vil vi gøre, hvad vi kan, for at hjælpe dig videre. Til stor glæde og gavn for os alle.

galore