Latinmusik er enorm populær, men også svær at sætte i bås. Musikgenren inkluderer nemlig en bred vifte af genrer, herunder salsa, reggaeton, bachata, cumbia, bossa nova og nogle gange endda latin pop og rock.

Har du et band, som drager rundt på landevejene for at glæde befolkningen med lækre latinrytmer i den ene eller anden afskygning, ved du sikkert også, at det er en stor fordel have styr på alt udstyret til koncerterne. Hos worksystem finder du skræddersyede løsninger, der passer til bandets varebil og alt jeres grej. Når der med hjælp fra worksystem er styr på transporten, sikrer I jer, at der ikke går energi tabt, som I ellers kunne bruge på scenen.

Pulserende og rytmisk

Latinmusik er kendt for sine pulserende og rytmiske beats, der får folk til at danse og bevæge sig. Musikken er ofte baseret på traditionelle latinamerikanske danse som salsa, samba og merengue, hvilket skaber en festlig og livlig stemning.

Latinmusik er kendetegnet ved sine følelsesladede og romantiske tekster. Sangene handler ofte om kærlighed, hjertesorg og glæde, og formidler intensiteten og lidenskaben bag disse følelser.

Nogle af de mest kendte latinbands er Buena Vista Social Club, som består af en gruppe cubanske musikere – kendt for deres traditionelle cubanske son-musik. Mange danskere vil også nikke genkendende til Santana, der er et amerikansk-mexicansk rockband, der fusionerer latinmusik med rock og blues. Santanas mest kendte hit er nok “Smooth” fra 1999.

Blandt de nyere navne, som også kan inkluderes i latinmusikken er den colombianske sangerinde Shakira, der kombinerer latinpop med elementer af rock og folkemusik. Hun har haft mange internationale hits som “Hips Don’t Lie” og “Whenever, Wherever”.

galore